Hungarian Half-Life site
Menü
 
Half-Life 2
 
Letöltések
 
Linkek
 
Egyéb
 
A Combine

Mi az a Combine?

 

A Combine (ismerjük még Synth, illetve Universal Union néven is ) egy roppant könyörtelen birodalom, amely nyersanyagok, technológia, tudás után kutatva minden más civilizációt megszáll és elsöpör. Minden egyes fajt, amelyet a Combine felfedez, egybeolvasztja annak génjeit a már meglevő állományéval. Ebből ered a név is, kombinálni… Alapjában véve a Combine egy olvasztótégely, amelybe az intelligencia összegyűjti a galaxis életformáinak legjobb tulajdonságait, hogy aztán kialakulhasson a Mester Faj. A Xen és a Föld esetében már láthattuk, hogy ez a hatalom micsoda technológiai felkészültséggel rendelkezik.

 

A Föld esetében a Combine Overwatch Humanoid Task Force az, amely képviseli a Combine érdekeit.  Ez az alakulat speciálisan a helyi viszonyoknak megfelelően lett kiképezve.  Roppant előnyös az emberi tényező beiktatása, hiszen a katonák így könnyebben kiismerik magukat a városokban, illetve könnyebben képesek olyan fegyvereket használni, amelyeket eredetileg emberi használatra fejlesztettek ki.

Alapanyag bőven van. A városlakók jó része önként jelentkezik az átalakításra, így Overwatch Soliderből sosincs hiány.

Így sokkal jobb életet élhetnek, mint az elnyomottak, több és jobb minőségű ételhez juthatnak, és sokkal biztonságosabbá válik az életük.

Természetesen a Combine katonák távolról sem reprezentálják a Combine állampolgárokat, hiszen ezek épp úgy egy hibridizációs program termékei, mint a headcrappok, a manhackok, a striderek, vagy a scannerek, amelyek vélhetőleg a Combine korábbi hasonló projectjainak termékei.

 

Mi az összefüggés a Combine és a Xen szörnyek között?

 

Mindegyikük a Portál Viharok idején érkezett a Földre. A Xen volt az a bolygó, amelyet közvetlenül a Föld előtt gyarmatosított a Combine.  A birodalom már a Föld megszállását tervezve elhatározta, hogy az invázió első részeként Xen-szörnyekkel népesíti be a bolygót. Rengeteg headcrapot szórtak szét óriási területeken, ezzel máris megakadályozva az emberek számára a menekülési lehetőséget.

 

Mi az a Polgárvédelmi Egység?

 

Ez az alakulat egy igen nagyszámú Combine katonából és transz-humán lényekből álló tevődik össze. Feladatuk a városokban a rend fenntartása. Igen erős kézzel, ellentmondást nem tűrően irányítanak. A Polgárvédelem mindenkit azonnal bebörtönöz, vagy kivégez, aki ellenszegül Wallace Breen akaratának.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2005-01-19
 
Az idő jelenlegi állása
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!