Hungarian Half-Life site
Menü
 
Half-Life 2
 
Letöltések
 
Linkek
 
Egyéb
 
A Combine

Mi az a Combine?

 

A Combine (ismerjük még Synth, illetve Universal Union néven is ) egy roppant könyörtelen birodalom, amely nyersanyagok, technológia, tudás után kutatva minden más civilizációt megszáll és elsöpör. Minden egyes fajt, amelyet a Combine felfedez, egybeolvasztja annak génjeit a már meglevő állományéval. Ebből ered a név is, kombinálni… Alapjában véve a Combine egy olvasztótégely, amelybe az intelligencia összegyűjti a galaxis életformáinak legjobb tulajdonságait, hogy aztán kialakulhasson a Mester Faj. A Xen és a Föld esetében már láthattuk, hogy ez a hatalom micsoda technológiai felkészültséggel rendelkezik.

 

A Föld esetében a Combine Overwatch Humanoid Task Force az, amely képviseli a Combine érdekeit.  Ez az alakulat speciálisan a helyi viszonyoknak megfelelően lett kiképezve.  Roppant előnyös az emberi tényező beiktatása, hiszen a katonák így könnyebben kiismerik magukat a városokban, illetve könnyebben képesek olyan fegyvereket használni, amelyeket eredetileg emberi használatra fejlesztettek ki.

Alapanyag bőven van. A városlakók jó része önként jelentkezik az átalakításra, így Overwatch Soliderből sosincs hiány.

Így sokkal jobb életet élhetnek, mint az elnyomottak, több és jobb minőségű ételhez juthatnak, és sokkal biztonságosabbá válik az életük.

Természetesen a Combine katonák távolról sem reprezentálják a Combine állampolgárokat, hiszen ezek épp úgy egy hibridizációs program termékei, mint a headcrappok, a manhackok, a striderek, vagy a scannerek, amelyek vélhetőleg a Combine korábbi hasonló projectjainak termékei.

 

Mi az összefüggés a Combine és a Xen szörnyek között?

 

Mindegyikük a Portál Viharok idején érkezett a Földre. A Xen volt az a bolygó, amelyet közvetlenül a Föld előtt gyarmatosított a Combine.  A birodalom már a Föld megszállását tervezve elhatározta, hogy az invázió első részeként Xen-szörnyekkel népesíti be a bolygót. Rengeteg headcrapot szórtak szét óriási területeken, ezzel máris megakadályozva az emberek számára a menekülési lehetőséget.

 

Mi az a Polgárvédelmi Egység?

 

Ez az alakulat egy igen nagyszámú Combine katonából és transz-humán lényekből álló tevődik össze. Feladatuk a városokban a rend fenntartása. Igen erős kézzel, ellentmondást nem tűrően irányítanak. A Polgárvédelem mindenkit azonnal bebörtönöz, vagy kivégez, aki ellenszegül Wallace Breen akaratának.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2005-01-19
 
Az idő jelenlegi állása
 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!